Wat doen wij?

Wij leveren digital signage oplossingen, zoals onder andere digitale menu’s, digital social media, nieuwsberichten en verkeersinformatie

Hieronder kunt u uitleg vinden over wat wij kunnen aanbieden, het bestelproces en  u kunt informatie vinden over lopende acties.

Dynamische content

Hieronder een voorbeeld van hoe een dynamisch scherm werkt. U kunt zien dat de kolommen plek maken voor nieuwe kolommen met andere inhoud. Zo kunt u meer informatie plaatsen op één scherm.

Ontwerp op maat

Wij kunnen ook maatwerk uitvoeren voor andere toepassingen dan cafetaria’s en restaurants. Vul het formulier in en de gewenste toepassing en wij zullen contact opnemen waarna er een geheel vrijblijvende offerte wordt uitgebracht.

Ook cafetaria’s en restaurants die net wat meer willen dan een digitale menu kunnen een offerte aanvragen voor een ontwerp op maat.

Zijn mijn schermen en mijn menu’s geschikt?

Technische eisen

De schermen moeten aan de volgende technische specificaties voldoen:

 

  • Er moet een ongebruikte HDMI poort aanwezig zijn
  • Het scherm moet Full-HD ondersteunen
  • Er moet een internetkabel aanwezig zijn voor de mediabox

 

Afstand

Bij elk restaurant is de afstand naar de schermen toe anders, om er zeker van te zijn dat alles nog goed af te lezen is, staan hiernaast de aanbevolen afstanden voor 24″ , 32″ en 42″ schermen.

 

Aantal regels

Bij alle schermen gebruiken we 3 kolommen en er passen 17 regels op 1 kolom. Zo kunt u beoordelen hoeveel schermen u nodig heeft om uw menu en de door uw gewenste modules weer te geven.

 

Aantal regels

Per pagina passen er 42 regels als er een logo wordt gebruikt en 51 regels als er geen logo wordt gebruikt. Om zelf in te kunnen schatten hoeveel schermen u nodig heeft voor uw menu kunt u hieronder een overzicht vinden van hoeveel regels welk module gebruikt:

 

Logo : 9 regels
Menu item: 1 regel
Submenu: halve regel
Facebook module: 8 regels
Twitter module: 8 regels
Instagram module: 8 regels
Nieuws module: 8 regels

Klik hiernaast en vul de inschrijf formulier in